Friday 27 February 2015

LACE

Změna je život a tak jsem si ostříhala vlasy (a to nejdřív jenom málo, ale pak jsem to "dorazila") a nevim, jestli toho spíš lituju, nebo jsem spíš ráda. Ale dlouhý jsou taak nudný a já vždycky ty krátký tak obdivovala, ten jejich šmrnc. Co si myslíte vy?
A jsem závislá na nakupování a to fakt dost. Hlavně na tom levným , takže jsem schopná obejít miliony sekáčů (a nejrůznějších slev) jenom proto, abych si odnesla 10 věcí za stovku, haha. Třeba zrovna tady: svetr za dvacku a šaty za stošede (ovsem zn. nesekáčové). #nonekupto

K.

















P.S. Blíží se moje narozeniny a s tim i můj vysněnej dárek, martensky: černý nebo bílý?
P.P.S. Odteď rozdělený články budou v první osobě a hezky s podpisem. Psát o sobě ve třetí osobě je totiž poněkud zvláštní.

6 comments:

  1. Ahoj, :) odkaď je ten naprosto úžasnej, černej klobouk?? Předem díky za odpoveď! :))
    K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zdravím!) Tenhle je myslím z C&A. Kupovala jsem ho, ale už někdy před Vánoci.. Ale za rok jich určitě zas budou hory.))

      Delete
  2. Skvělý fotky :) jaký máš/máte oblíbený sekáče? Poťrebuju doporučení? Děkuju :)

    ReplyDelete
  3. Většinou chodíme po Textil Housech (často tam mají šťastné půlhodinky a vždy jednou do měsíce zlevňují, takže se ceny pohybují nakonec okolo 15 Kč), kde se dají najít pěkný věci! Jinak je celkem fajn Radotín, sekáč na Lužinách..
    No v Praze nejsou ty sekáče nic moc a navíc docela drahý. Ale vybereš si! Tak hodně štěstí!
    A děkujem!<3

    ReplyDelete
  4. I really like your outfit especially the scarf and the hat!
    xx Pauline
    p-lichtblicke.blogspot.de

    ReplyDelete