Sunday 28 December 2014

HAPPY SOCKS

Znáte Happy socks(y)? Protože jestli ne, tak je na čase je poznat! A to nejlíp tak, že se teď hned zvednete a zajdete si utratit svoje dvě stovky za jeden pár bezkonkurenčně nejlepších ponožek (joo nejsou nejlevnější, ale stojí to za to!). Když si Ann koupila svoje první, Káča vůbec nedokázala pochopit, jak člověk může dát tolik za jedny 'fusekle'. Ale teď nechápe jak to mohla nechápat. Mají tolik druhů, že si vybere snad každý! 
A hlavně: když si je koupíte, tak je určitě neschovávejte, protože to by byla fakt škoda!
A vůbec nejkrásnější jsou na klucích. Takže jestli to tu čte nějaký mladý štramák (haha), tak už ví do čeho investovat. Nejlepší je, když si pak takhle na plese někdo sedne a zpod nažehlených kalhot mu vykouknou třeba puntíky! Takže ať žijou!























 P.S. Nebyl nejlepší nápad fotit se jenom v tričku, když je tak stupeň nad nulou. #káčaležídomasteplotou #cojsmeschopnyobětovatproblog

6 comments:

  1. Pro mladé štramáky doporučuji Klub Pánů z Ponožkovic (stačí zadat na vyhledávání do FB :) ) Jejich "fusekle" se mi líbí nejvíc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vypadá to dobře. Skoro může konkurovat Happy socksům! :)

      Delete
  2. Sú super proste, ja som jedny kúpila bratovi na Vianoce a dúfam že ich aj bude nosiť :D

    ReplyDelete
  3. Na klucích se mi to líbí, ale u holek jsem tomu ještě nepřišla na chut ;)

    ReplyDelete
  4. Wau máš super štýl - krásny outfit. Túto značku ponožiek poznám :D. Prednedávnom som premýšľala, že by som si nejaké crazy vzorované ponožky mohla pozrieť a možno teda aj kúpiť tak uvidíme :)

    ReplyDelete